23948sdkhjf

Sjefen gjorde for god jobb, så Volvo Maskin trenger ny sjef

Etter fire år med gode resultater i Volvo Maskin AS blir Gunnar Thorud hovedansvarlig for Productivity Services-satsningen til Volvo Construction Equipment på globalt nivå som Vice President Productivity Services Volvo Maskin starter derfor prosessen med å rekruttere ny administrerende direktør.

- Jeg er stolt over resultatene vi som kollegaer i Volvo Maskin har skapt og de kulturendringene som var nødvendige for å klare dette. Jeg ser frem til å følge med på Volvo Maskin sin reise videre i forbedringsarbeidet. I min neste rolle vil jeg ha tett kontakt med forhandlernettverket å jobbe for at vi sammen videreutvikler Volvo til det beste for kundene, medarbeiderne og konsernet, også på globalt nivå, sier Gunnar Thorud i en pressemelding.

Thorud overtok som administrerende direktør i Volvo Maskin AS i oktober 2016. Totalmarkedet i Norge har i perioden 2016 - 2019 økt med 12 prosent for antall nye anleggsmaskiner. Volvo Maskin AS har i samme periode økt sin omsetning med 34 prosent, fra 2,86 milliarder til 3,82 milliarder. Volvo Maskin har samtidig beholdt sin posisjon som markedsleder, og hadde ved utgangen av 2019 en markedsandel på 31 prosent.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094