23948sdkhjf

Vil leie inn maskiner og utstyr for 5 - 10 millioner kroner i år

Entreprenørselskapet Søbstad AS signerte nylig avtale med Trondheimsavdelingen til Rental Group Ekspert som foretrukken leverandør av anleggsmaskiner og annet bygg- og anleggsutstyr.

Utstyr for 5 - 10 millioner kroner

Søbstad sitter selv på en betydelig maskin- og utstyrspark, men har i tillegg et stort behov for å leie inn maskiner og utstyr til flere ulike prosjekter. Lager- og logistikksjef i Søbstad, Magne Løvseth, anslår at de vil leie maskiner og utstyr for mellom 5 – 10 millioner kroner bare i løpet av neste år, kommer det frem i en pressemelding fra partene.

Les også: Blir Norges største på utleie til anlegg

Les også: Bestiller ytterligere seks Z-Line-maskiner

– En del av utstyret vi har behov for i prosjektene vi gjennomfører er langt mer formålstjenlig å leie i stedet for å eie selv. Ikke minst er det best å leie utstyr for å dekke toppene underveis i året. Vi har blitt godt kjent med Rental Group Ekspert, og erfaringen vår er at de leverer både på kvalitet og service, sier Magne Løvseth i Søbstad i meldingen.

Rental Group Ekspert avdedling Trondheim ble etablert 1. april i 2020, og ifølge avdelingsleder Kai Meedby har de allerede fått et godt fotfeste i markedet.

– Avtalen vi nå har signert med Søbstad er for oss en tillitserklæring. Vi har levert en del utstyr til Søbstad tidligere, og gjennom denne avtalen skal vi være en løpende leverandør og samarbeidspartner. God service og oppfølging blir en sentral del i avtalen for å vise oss tillitenverdig, sier han.

Meedby trekker også frem at nå som de har blitt en del av utleiekonsernet Rental Group gir dette en trygghet for at vi kan fortsette å vokse videre og levere til både store og små kunder og prosjekter.

Opphav og kilder: Rental Group

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Depotdrift i Naustdal: Fikk Norges første JCB 4220 iCON
Varebiler fersket i trønderaksjon fra SVV, politi og skatt
Vassbakk & Stol: Får bygge E39 Hove–Osli til 376 millioner
Logistikk-kjempen Rhenus venter økt vekst i Norge
Kommentert: Det har vært 869 veistegninger grunnet tunge kjøretøy hittil i år - hvems ansvar?
Sandvik: Lanserte ny topphammer-innovasjon
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.094