23948sdkhjf

Blir blant Norges større på utleie av maskiner og utstyr

Renta kjøper samtlige aksjer i Byggesystemer, som i tillegg til å leie ut maskiner og utstyr er en av landets største stillasentreprenører.

Avtalen mellom Renta og Byggesystemer ble ferdigforhandlet og signert i påskeuken, med overtakelse i slutten av april 2021.

Oppkjøpet gjør at Renta får 220 ansatte i Norge og et budsjett på like under 500 millioner kroner for 2021.

Byggesystemer ble etablert i 1975 og har en solid markedsposisjon med 160 ansatte fordelt på åtte avdelinger i Nord-Norge og en i Oslo. Renta har på sin side 60 ansatte fordelt på avdelinger i Bergen, Os, Stavanger, Stord, Romerike og i Narvik, står det i pressemeldingen fra Renta.

Alle ansatte blir med videre

Alle avdelingene skal videreføres med dagens ansatte. Eierne i Byggesystemer reinvesterer også en stor andel av salgssummen i Renta Group, og sikrer med det fortsatt lokalt eierskap.

Renta Group har hovedkontor i Helsinki og driver med utleie og stillas i Norge, Sverige, Finland, Danmark og Polen. Konsernet vil etter oppkjøpet ha nesten 1.000 ansatte fordelt på mer enn 90 avdelinger og en estimert omsetning i 2021 på ca. 2,5 milliarder.

Renta i Norge har 220 ansatte på 15 avdelinger. De er miljøsertifisert og tre ansatte har mesterbrev og 19 med fagbrev i stillasfaget. De er sertifisert personløftere, truck og heis.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Renta

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094