23948sdkhjf

Se bildene av E134 Oslofjordtunnelen byggetrinn 2: Prosjektgrunnlaget er offentlig

Formålet med å offentliggjøre er å gi alle interesserte leverandører lik anledning til å sette seg inn i grunnlaget som er utarbeidet i de ulike prosjektfasene i god tid før konkurransegrunnlaget sendes ut.

Kontrakten på E134 Oslofjordtunnelen byggetrinn 2 innebærer å bygge et nytt løp i Oslofjordtunnelen på 7,4 kilometer, bygge et nytt løp i Frogntunnelen på 1,6 kilometer, utvide Vassumtunnelen slik at den får to gjennomgående løp og utvide fra to til firefelts vei de seks kilometerne mellom tunnelåpningen på Måna og frem til E6 på Vassum. Dette medfører også å bygge et nytt broløp for den cirka 200 meter lange Bråtan bru, utvidelse av viltundergang, samt ombygging av kryssene på Verpen og Måna.

Les også: ESA velsignet nytt løp i Oslofjordtunnelen

Prosjekteringsgrunnlag som er utarbeidet i tidligere planfaser for E134 Oslofjordforbindelsen er nå lagt ut på prosjektsiden. Det er laget mange notater, rapporter og planer for prosjektet E134 Oslofjordforbindelsen fram til nå. Det er mye info Statens vegvesen ønsker å dele. 

Les også: 20.000 i ÅDT er veldig mye her

Formålet med å offentliggjøre dette er å gi alle interesserte leverandører lik anledning til å sette seg inn i grunnlaget som er utarbeidet i de ulike prosjektfasene i god tid før konkurransegrunnlaget sendes ut, forklarer vegvesenet.

Kilde: Statens vegvesen

KLIKK for alle artikler i Anbud oppdrag kontrakter.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.129