23948sdkhjf

Spesialtransport hadde alt i orden på Magnor kontrollplass - oppdatert

SKRÅBLIKK: Det skulle bare mangle - men det er verd å nevne når det skjer - at det faktisk blir lagt merke til.

UTEKONTROLL OG FLOTTE TUNGBILER: Oppgaven til utekontrollørene i Statens vegvesen er å luke verstingene og bandittene ut av trafikken.

Men jaggu får de sett mye flott også, kontrollørene.

I hvert fall de av dem som har øye for og glede av lastebiler og vogntog og næringsvirksomhet som er nøye tilpasset oppgaven, og dessuten smakfullt utstyrt, stylet og vedlikeholdt.

Om du skulle tro noe annet. Det disse ekvipasjene som dominerer på norske veier.

Likevel, det er verstingene som er arbeidsoppgaven. Da er det også verstingene og skandalene som får mest oppmerksomhet - og som havner i rapportene og deretter kanskje i media.

Selv skummer jeg kontrollrapportene hver morgen, etter banditter og kritikkverdige forhold å skrive om på Tungt.no. Og tro meg: Det er mye spektakulært å se i rapportene. Og leter man utelukkende etter negative forhold, er det i grunn lett å bli litt mørk til sinns også.

Derfor har jeg etterlyst et lite hjørne eller fast post i rapportene under emnet: "Flott bil, hyggelig sjåfør, hadde alt på stell og en god kommentar på kjøpet".

Og i dag har jeg fått svar! Litt nøkternt formulert, riktignok, men to the point: 

"1 stk. spesial transport med alt i orden. Stoppet på Magnormoen kontrollplass. Norsk fører/Norsk transportør."

Og vedagt bilde som er til å bli inspirert av: Råtøff tungtrekker med stilren last og en blid sjåfør bak rattet. Og den glade sjåfør bak rattet viser seg å være Jan Jensen!

Tungt har nå lykkes å få kontakt med bileier, som mente saken var storartet. Tore Crister Løkke skriver: "Vi gir gledelig tillatelse til å fjerne sladden av vår logo i denne artikkelen".

Tore Løkke AS er større og velrennomert entreprenør med hovedsete på kysten av Trøndelag.

Takk til kontrollteamet på Magnormoen.

Opphav og kilder: Statens vegvesen, Tungt.no

KLIKK for alle artikler i Trafikk og utekontroll.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.157