23948sdkhjf

Nils Sund er ny direktør for Handel Norge i Mestergruppen

Etter nesten 10 år som CEO for Malorama, rykker Nils Sund opp i en nyopprettet stilling som direktør Handel Norge i Mestergruppen.

NY JOBB PÅ TOPP: I 2021 ble Malorama kjøpt av Mestergruppen.

Malorama er et  handelshus for overflatebehandling, med kjedekonseptene Fargerike, Kulør, Mal Proff og sentrallageret Farveringen.

Nå endres organisasjonsstrukturen i Mestergruppen. Driften av 28 egne byggevarehus og 8 ulike faghandelskjeder er blant det som vil ligge under Handel Norge.

Denne delen av konsernet omsetter for ca. 12 milliarder NOK årlig, og er Mestergruppens største virksomhetsområde.

– Det skjer mye spennende i vår bransje, og Mestergruppen skal levere på en ambisiøs strategi der vi skal rigge oss for en mer digitalisert og bærekraftig fremtid. Jeg gleder meg over å få utvidet ansvar for flere virksomhetsområder i Mestergruppen og til å lede den kommersielle virksomheten vår i Norge, sier Nils Sund som tiltrådte sin nye stilling 3. januar.

Ny administrerende direktør for Malorama: Pål Trudeng har hatt stillingen som Chief Operating Officer i Malorama i nesten to år og var tidligere konserndirektør for proffmarkedet. 

Mestergruppen er et av Skandinavias største konsern innen byggevarehandel, huskjededrift for boligentreprenører og eiendomsutvikling. Omsetningen til Mestergruppen er på ca. 18 milliarder kroner. 

Opphav og kilder: Pressemelding fra Mestergruppen

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.065