23948sdkhjf

Kranbilfolket har stemt: Storflor til topps - se 10 flotte bilder

Med krana til topps. Her er de siste og beste bildene fra kranbilfolket.

TUNG KRANBILDEKÅRING: Den lukkede facebookgruppen "KRANBILFOLKET", kårer månedens bilde, og honorerer det med en plass som gruppens forsidebilde en hel måned.

For juli var det Ole Anders Storflor, kranfører hos Jan M. Høyslo Transport på Skogn, som gikk av med seieren. Bildet hans får pryde forsiden til facebookgruppen i hele august.

Storflor kjører en 2021-modell Volvo 540 8x2 levert av Wist last og buss AS ved Morten Johnsen. Kranen er en Hiab 858 med jibb. Rekkevidde er 33,3 meter med HiPro radiostyring. Påbygg og kran levert av Nyenget Mek.Verksted AS på Levanger. 

Vinnerbildet kåres på facebook to rundt månedsskifte. En av gruppens to administratorer Hans Olav Askjer fra Olav Askjer Kran & Transport AS forteller hvordan vinneren kåres.

- Alle medlemmene i gruppen legger ut bilde i kommentarfeltet i en tråd, så må jeg telle likes på alle bildene. Det er fort 180-200 bilder som jeg må gå igjennom å se på. Det bildet med flest likes vinner og får pryde toppen av siden i en måned, sier Askjer.

Tungt.no har fått tillatelse fra gruppeadministrator til å vise bildene.

I bildekarusellen øverst på siden kan du se de ti bildene som fikk flest likes. Under her ser du de tre som kom nærmest vinneren.

Andreplassen gikk til Karl Henning Vårdal fra Vårdal Transport med sin Scania G540 hvor taket på hytta er kuttet i bakkant. For å få plass til takstoler.

Tredjeplassen gikk til Geir Roar Sveen fra Lillehammer-bedriften Kim Johannesen AS.

Fjerdeplassen fikk Morten Øiamo fra Gjøvik-bedriften Brdr. Grønnerud.

I bildekarusellen øverst på siden kan du se alle de ti bildene som ble valgt ut til finalerunden for augustbilde. 

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094