23948sdkhjf

Elmia lastbil om kun to uker - trenger du snutebilpåskudd for å dra?

Denne høsten står i lastebilmessenes tegn. Først Elmia, så IAA.

TUNG GIRING: I flommen av pressemeldinger fra utstillere som gjerne vil fremme sine messenyheter, er det i dag girkassespesialisten Allison som har flytt til topps.

De tar med seg vinnerbilen fra Dakar Rally inn på standen!

Allison Transmission er som kjent verdens største produsent av helautomatiske girkasser, og på standen vil de blant annet vise frem sine elektrifiseringsmuligheter, og ikke minst gi oss sjansen til å oppleve og se en vinnerbil fra Dakar med egne øyne.

Elmia Lastbil er Sveriges største messe for transport, distribusjon og logistikk, og finner vanligvis sted i Jönköping annethvert år. Men grunnet covid er det lenge siden sist.

Mats Hallgren, Area Sales Manager Nordics hos Allison Transmission, sier: – Det er utrolig gøy at det endelig er tid for messe igjen. Det er alltid hyggelig å møte kunder og bekjente i bransjen, men det er noe ekstra når det er hos Elmia Lastbil. 

Bilen fra Dakar Rally er selvsagt utstyrt med helautomatisk girkasse fra Allison. Driftssikkerhet og utholdenhet er to hovedfaktorer bak valget av girkassen.

– Dakar-rallyet handler ikke like mye om fart som de fleste andre konkurranser, men mer om utholdenhet og kraft. Derfor er bilen vi tar med oss ​​til Elmia Lastbil et perfekt eksempel på hvordan vi sikrer holdbarhet, utholdenhet og pålitelighet med girkassene våre, mener Halmgren.

Allison Transmission skal også vise frem elektriske aksler for mellomstore og tunge kjøretøy, og du finner dem på stand B05:30 på Elmia Lastbil 24.-27. august

Kilde: Allison pressemelding

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.079