23948sdkhjf

DHL Express fortsatt den beste arbeidsplassen i Europa

For andre året på rad topper DHL Express den europeiske rangeringen fra Great Place to Work.

FOKUS PÅ MEDARBEIDERE: – Utmerkelsen anerkjenner vår innsats og engasjement for å skape en inkluderende, positiv og rettferdig arbeidsplass, sier Alberto Nobis, CEO Europe DHL Express.

Great Place to Work og The Economist Group anerkjenner DHL Express´ engasjement for sine ansatte og selskapets investeringer i en sterk kultur med fokus på de ansatte, forankret i formålsdrevet arbeid og rettferdig praksis, skriver selskapet i en pressemelding.

– Vi er stolte av anerkjennelsen, men vil fortsatt jobbe for forbedring og investere i det best mulige arbeidsmiljøet for teamet vårt. Fokuset er på våre ansatte og vi ser på dem som kjernen i virksomheten. Vår respektkultur er nøkkeldriver for de ansattes motivasjon og arbeidstilfredshet, og vi vil fortsette å investere i vår omsorgskultur, spesielt gjennom våre helse- og velværeinitiativer, sier Alberto Nobis, CEO Europe DHL Express.

Mange tiltak

DHL Express opplyser at verdsettelse av de ansattes arbeid er av stor betydning og derfor investerer selskapet årlig i en rekke medarbeidertiltak. De ansatte blir blant annet engasjert og oppmuntret til å støtte saker de brenner for med initiativet «DHL´s Got Heart». «DHL4All» er sentrert om å skape en tilhørighetskultur for ansatte uavhengig av nasjonalitet, etnisitet, evne, kjønn eller seksuell legning, og en sterk driver for rettferdig og inkluderende praksis. Gjennom programmet «Certified International Specialist» får de ansatte den kunnskapen de trenger får å levere den høye kundeservicen selskapet er kjent for å ha.

Les også: DHL Express: Beste arbeidsplass i Europa i 2021

Best Workplace in Europe 2022

Multinasjonale selskaper (2021-plassering i parentes)

  1. DHL Express (1)
  2. AbbVie (2)
  3. Hilton (5)
  4. Hilti (6)
  5. Salesforce (4)
  6. Specsavers (11)
  7. Stryker (15)
  8. Sopra Steria (10)
  9. Teleperformance (25)
  10. Cisco (3)

I fjor ble DHL Express senere også kåret som verdens beste arbeidsplass. Snart får vi vite om selskapet også i år går til topps i rangeringen av World´s Best Workplaces 2022.

Har hevdet seg høyt i Norge i flere år

For å bli anerkjent som «Best Workplace in Europe» må bedrifter delta på de nasjonale rangeringene fra Great Place to Work. Konfidensielle medarbeiderundersøkelser som vurderer ansattes erfaring innen tillit, innovasjon, bedriftsverdier og lederskap, kvantifiserer hver bedrifts ytelse. Bedriftene vurderes også med hensyn til deres forpliktelse til å skape en arbeidsplass «For All» som inkluderer alle ansatte, uavhengig av identitet og bakgrunn.

Som det eneste selskapet i sin bransje har DHL Express (Norway) i flere år ligget høyt oppe blant selskaper med 200 til 499 ansatte. Selskapet kom for første gang inn på listen i 2016 med en femteplass og i 2017 ble det nummer fire. Året etter klatret DHL Express opp på pallen med en tredjeplass, mens det i 2020 kom på en fjerdeplass. Både i fjor og i år ble selskapet rangert som nummer fem.

Great Place to Work er et globalt konsulent- og analyseinstitutt som hjelper organisasjoner med å identifisere, skape og utvikle gode arbeidsplasser. Gjennom en omfattende kulturanalyse og medarbeiderundersøkelse, som fokuserer på lederskap, tillit, troverdighet, respekt, rettferdighet, stolthet og fellesskap, rangeres de beste virksomhetene.

Opphav og kilder: DHL Express

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Sweco mener: - Uhorvelige steinmengder kan gjenbrukes
Maylin fra Grimstad: - Jeg har alltid hatt en drøm om å kjøre lastebil
Volvo-selger Jan Erik Roset: Du kjente det i tanngarden når den tok i...
SE VIDEO: Her smeller det nesten front mot front for sjåfør Lillestøl
Nye Veier forklarer: - Flere årsaker til raset over E6 i Malvik
Lastebiluhell: E16 mellom Skui og Sollihøgda er sperret
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.11