23948sdkhjf

Cramo investerer 300 millioner kroner i nytt utstyr og bytter lokaler i Tromsø

Europas nordligste Cramo-avdeling bytter lokaler i avdeling på Skattøra i Tromsø. Nå skal maskinparken tilpasses det regionale utleiemarkedet i nord, med fokus både på Troms og Finnmark.

NYE LOKALER: – Vårt tidligere lokale var ikke godt nok tilpasset våre behov, så vi måtte ta grep, forteller salgssjef nord i Cramo, Tomas Røise.

Røise, som kom til Cramo i 2016, forteller at den nye avdelingen er i full drift selv om ikke alle funksjonene er helt på plass.

–  Med totalt 1.400 kvadratmeter inneareal har vi nå et større og bedre tilpasset lager for utstyret vårt. Et temperert lager er viktig i et kystnært og kaldt klima – ikke minst med tanke på å sikre sensitiv elektronikk. Nå jobber vi med å få ferdigstilt både nytt verksted og vaskehall, sier Røise.

Europas nordligste avdeling

Avdelingen, som nå er flyttet til Skattøravegen 68 i Tromsø, er Europas nordligste Cramo-avdelingen. Det betyr samtidig at de åtte ansatte i Tromsø ikke bare jobber med prosjekter i Troms, men også sørger for utstyr til samarbeidspartnere i Finnmark.

– Det er viktig for oss å kunne sikre utstyr til ulike prosjekter i hele regionen, sier Røise.

Investerer 300 millioner kroner

Cramo investerer rundt 300 millioner kroner i nytt utstyr i år, og det kommer også avdelingen i Tromsø til gode.

– Det handler om å tilpasse utstyret etter markedssituasjonen der du er. Vi har en lang mørketid, og det er derfor stor etterspørsel etter utstyr relatert til varme, lys og strøm. Men med de utvidede investeringene i utstyrsparken får vi også nytt anleggsutstyr, slik som nye gravemaskiner og lifter, sier Røise.

– Her nord merker vi lite til konjunktursvingningene enn så lenge. Det er fortsatt betydelig aktivitet både på offentlig og privat side, avslutter Røise.

Cramo AS er ble grunnlagt i 1953 og er Nordens ledende aktør innen utleie av maskiner, utstyr og utleierelaterte tjenester. Selskapet har i dag 27 avdelinger fordelt på 21 lokasjoner i Norge. I 2020 ble Cramo kjøpt av Boels Rental, og er nå Europas nest største utleieselskap med 7500 ansatte i 18 land. 

Opphav og kilder: Pressemelding fra Cramo

KLIKK for alle artikler i Building Supply.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
PostNord har åpnet ny terminal ved Drammen
Ketil Nygård: Tiden i LNS minner ikke så rent lite om et Askeladden-eventyr
SiO får 206 millioner kroner i tilskudd til 524 nye studentboliger i Oslo
Slik blir lastebil-framtida - ifølge MAN
Alf Brekken & Sønner vs Veidekke: «David» vant kampen
TransportMagasinet på jobb med Cora Siren Valde: - Et godt forbilde
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.078