23948sdkhjf

Multiconsult satser i Møre og Romsdal og ansetter avdelingsleder Heidi Nakken

Selskapet har i dag 24 ingeniører lokalisert i Ålesund og Molde, og planlegger å rekruttere flere i tiden som kommer.

MULTICONSULT I MØRE OG ROMSDAL: Multiconsult ønsker å satse sterkere i Møre og Romsdal, og oppretter en ny avdeling som omfatter kontorene i Ålesund og Molde.

Til å lede avdelingen har selskapet ansatt Heidi Nakken, og hennes rolle blir å bidra til å ytterligere styrke Multiconsults posisjon i regionen.

Heidi Nakken kommer fra stillingen som leder for bærekraft og samfunnskontakt i ÅKP i Ålesund. Her har hun vært ansvarlig for prosjekt- og prosessledelse innenfor den grønne omstillingen, samt utvikling og kursing innen bærekraftrapportering i regionen.

- Heidi har bred erfaring, sier Merete Kvidal, regiondirektør for Multiconsult i Midt.

I 2020 og 2021 var Heidi statssekretær i Kommunal- og moderniseringsdepartementet med politisk ansvar for Plan- og bygningsloven og ledelse av Arbeidsgiverpolitisk avdeling. Med to perioder i Fylkestinget og Samferdselsutvalget og 10 år som daglig leder for Høyre i Møre og Romsdal, har Heidi bred erfaring innen politikken også regionalt.

- Å bygge og utvikle denne regionen har vært min drivkraft gjennom mitt politiske arbeid. Nå skal jeg over i en annen rolle, med samme mål, sier Heidi Nakken.

Heidi Nakken starter i stillingen 1. mai.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Multiconsult

KLIKK for alle artikler i Building Supply.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094