23948sdkhjf

Ny salg- og markedsdirektør i Consafe

Bård Kristensen har tiltrådt stillingen som salgs- og markedsdirektør i Consafe Logistics AS.

Kristensen kommer fra tilsvarende lederstillinger i hurtigvoksende softwareselskaper som Workday, Visma og Tellmann. Han har bakgrunn som både diplomøkonom og ingeniør, som gjør at han har et helhetlig blikk når man skal implementere strategien videre. Bård Kristensen har ledet store salgs- og markedsdivisjoner, og vil ifølge Consafe Logistics gi selskapet kraft i den reisen de skal ut på i det norske og europeiske markedet.

– Flere og flere kunder ser Astro WMS som et viktig strategisk verktøy for videre vekst og konkurransekraft. Vi vokser og har ambisiøse planer fremover, og Bårds erfaring vil sikkerstille en bærekraftig vekst for oss og våre kunder. Vi ser frem til å bygge fremtiden sammen, sier Andreas Bjørnhaug, Managing Director for Consafe Logistics AS.

Les også: Handle with care-logistikk på Hurum

500 installasjoner

– Et utrolig spennende og innovativt selskap som er markedsledende i sin bransje med mange engasjerte medarbeidere som jeg ser frem til å bidra med min kompetanse og erfaring. At vi allerede har 500 installasjoner er imponerende, sier Kristensen.

Men han påpeker at det er stor forskjell hvor langt norske selskaper har kommet i sin digitale omstilling, også blant de aller største selskapene.

– Her ligger det mange muligheter fremover. Det handler om å spise eller bli spist. Nå ser vi at store globale aktører er på full fart inn i Norden. Selskaper som sitter fast i gammel teknologi vil få en meget krevende fremtid. De selskapene som velger agil teknologi har høyere aksjonærverdi, bedre lønnsomhet, vokser fortere og ikke minst tiltrekker seg medarbeidere med de beste hodene.

Kundenes behov og markedenes struktur endrer seg stadig fortere. Derfor må man ha en IT-plattform som kan endre seg like raskt. Selskaper som forstår kundenes behov best, og som tilpasser seg nye behov og forretningsmodeller raskest, vinner i markedet, sier Bård Kristensen.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078