23948sdkhjf

Faglige godbiter: Transport & Logistikk bit for bit 3 - varm asfalt

Første dag av konferansen, alternativt spor C heter helt enkelt "Samferdsel". Her følger tre sesjoner med døde havner, skriket etter varm asfalt og politikerdyst.

TRANSPORT OG LOGISTIKK 2021: Programmet for årets største og mest topptunge konferanse er et sydende hav av faglige fristelser. Spor C streber mot popularitetstoppen.

De to første sesjonene for dagen er felles for alle - les om spor A her - og spor C begynner for alvor først kl 12.00.

HELE PROGRAMMET FINNER DU HER

For sjøfolket: Dette er "Spor C" første konferansedag

"BEST FØR, IKKE DÅRLIG ETTER?" Er havnene gått ut på dato? er hovedspørsmålet. Antagelig vil nok fagpanelet si " Nei, men vi må utvikle infrastrukturen i takt med kundenes behov". Eller noe sånt.

Vår vinnerkandidat: Vi holder en vestlandsknapp på Tore Gautesen "Port Director in Norway's third largest port district"

Trenger varm asfalt!: Spor C sesjon 2

"NTP OG RABALDER". Dette er kanskje den sesjonen med potensial for høyest temperatur første dag av konferansen. "Transportbransjen taper milloner årlig på dårlige veier" er tittelen Are Kjensli skal slå inn dørene med (litt for sent til valget dog):

Vår vinnerkandidat: Politisk duell i transportkomiteen

Transportpolitikk i fokus: Spor C tredje sesjon

DE NESTE FIRE ÅRENE: Er bompenger smart eller teit? Spør du meg er det tullete å sette opp vilkårlige betalingsbommer som betyr at noe må betale inn penger for så å vidererfakturere beløpet til dem som skal betale det - enten nå det er en lastebil med samlast eller bestemor på gamleheimen som får færre besøk - i stedet for å fordele dette jevnt over skatteseddelen. Men det kan nok Askill Harkjerr Halse mer om

Vår vinnerkandidat: Nok en knalltøff politisk duell i transportkomiteen

Ikke helt mett til middag likevel? Ta en titt på spor A og B i tillegg.

HELE PROGRAMMET FINNER DU HER

Kilde: Transport og logistikk 2021 - programmet.

Artikkelen er en del av vårt tema om transport & logistikk 2021.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094