Nye fjes i Volvo

Ny salgsdirektør og ny daglig leder i nyopprettet stilling skal forsterke organisasjonen.

Per Erik Bernts (til venstre) er ansatt i en nyopprettet stilling som daglig leder hos Volvos egen forhandler, Volvo Truck Center med 7 avdelinger på Østlandet. Til høyre ser vi Gunnar Brattli som er ansatt som salgsdirektør i Volvo Norge.
Per Erik Bernts (til venstre) er ansatt i en nyopprettet stilling som daglig leder hos Volvos egen forhandler, Volvo Truck Center med 7 avdelinger på Østlandet. Til høyre ser vi Gunnar Brattli som er ansatt som salgsdirektør i Volvo Norge. Foto: Volvo
Sist oppdatert

At Volvo måtte finne ny salgsdirektør etter at Waldemar Andre Christensen rykket opp i gradene og ble administrerende direktør for Volvo Norge AS, har vi ventet på. I tillegg har Volvo opprettet en ny stilling for å ivareta Volvo Truck Center.

Ny salgsdirektør

Det er Gunnar Brattli (48), fra Asker som nå er ansatt som salgsdirektør i Volvo Norge AS. Dette innebærer at han får ansvar for salg, lønnsomhet og produktmiks av Volvo lastebiler på landsbasis. I tillegg får han også ansvaret for storkundesalg.

Brattli kommer fra stillingen som kjededirektør i Telia og er utdannet diplomøkonom fra Handelshøyskolen BI, med spesialisering innen markedsføring og personalledelse. Hovedtyngden av hans arbeidserfaring er innenfor salgs- og distribusjonsledelse i ulike selskaper i telekombransjen.

 

Nyopprettet stilling som daglig leder av Volvo Truck Center

Inn i nyopprettet stilling som daglig leder av Volvo Truck Center kommer Per Erik Bernts (58). Stillingen er nyopprettet som en del av omorganiseringen for ytterligere å øke Volvo sitt kundefokus. Bernts får ansvaret for både salg- og servicemarked av Volvo og Renault Trucks, en virksomhet med 260 ansatte fordelt på 7 anlegg i Østlandsregionen med hovedanlegg på Furuset i Oslo. Disse dekker 30 prosent av lastebil- og bussmarkedet i Norge.

Bernts er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI hvor han fordypet seg i emnene strategi, ledelse, økonomi og logistikk. Han har en variert yrkesbakgrunn og kommer nå fra stillingen som viseadministrerende direktør i Berggård Amundsen & Co AS, et elgrossistfirma han har vært i siden 2006.

Denne saken ble første gang publisert 12/08 2016, og sist oppdatert 06/04 2017