Blir eneimportør:

Bergmann-dumperne til Anleggsgruppen

Anleggsgruppen AS er blitt eneimportør av Bergmann dumpere

Per Gunnar Holmgren og Lars Thomas Kihle fra Anleggsgruppen, er glade for å ha fått i land Bergmann-agenturet til Anleggsgruppen.
Per Gunnar Holmgren og Lars Thomas Kihle fra Anleggsgruppen, er glade for å ha fått i land Bergmann-agenturet til Anleggsgruppen.
Sist oppdatert

Fra 15. Mai 2017 ble Anleggsgruppen AS offisiell importør av Bergmann dumperne fra Bergmann Maschinenbau GmbH.

Nylanseringer

Anleggsgruppen starter salget med å lansere siste generasjon av Bergmann’s høykomfort dumpere i størrelse fra 500 kg til 25 000 kg. Modellen 3012 hjulgående dumper kan leveres med 12 tonns lastekapasitet på hvite skilt.

Videre skal modellen 4010 beltegående dumper re-introduseres med 10 tonns lastekapasitet.

Nye funksjoner

Begge disse modeller kan leveres med standard dumper kasse, svingbar eller avtakbar kasse og eventuelt kan bl.a. kommunalplate med ekstra hydraulikk i front leveres. Disse to modellene leveres med en rekke nyutviklede hyttefunksjoner som 180° vendbar førerplass, noe som gir markedets beste oversikt fra førerstol. Støynivå i hytte er betydelig redusert i den nye generasjonen.

Anleggsgruppen er fornøyde med å kunne utvide produktporteføljen sin med Bergmann

- Vi forventer stor interesse fra eksisterende og nye kunder når de første maskinene har ankommet Norge i løpet av noen dager, forklarer Per Gunnar Holmgren i en pressemelding.

Bergmann Maschinenbau GmbH & co er ett familieeid konsern drevet av andre generasjon. Bergmann dumpere har stor synergi effekt fra sitt søsterselskap som leverer deler til bilprodusenter som Porsche, BMW, Mercedes og Volkswagen