23948sdkhjf

Liebherr-Norge AS: Hallgeir Olsen er ny salgsdirektør

Den 1. august ble Hallgeir Olsen ny salgsdirektør for Liebherr-Norge AS.

Nytt om navn hos Liebherr-Norge AS: Hallgeir kommer fra Ask i Gjerdrum og har solid erfaring fra bilbransjen, de siste 12 åra som daglig leder i Bertel O. Steen Lørenskog og sist som daglig leder i Teknisk Bureau frem til juni 2022. Han har vært med på å bidra til å bygge opp Kias forhandlernett i Norge i tillegg til å drive egen Kia butikk og være styremedlem i Kia Forhandler forening i 11 år.

- Jeg synes anleggsbransjen er kjempespennende, spesielt med tiden vi er inne i og jobbe for å møte kundenes utfordringer, kommenterer han.

Det samme mener han om Liebherr som premium produkt og organisasjon.

- Jeg mener Liebherr har et kjempepotensial i det norske markedet. 

Budsjettert vekst i 5 år

Nå har ledergruppen i Liebherr Norge laget en 5-årsplan med budsjettert vekst hvert år fremover. Oppbyggingen av organisasjonen er i gang og kundeopplevelsen skal styrkes. Blant annet med å ansette 7-8 personer hvert år de neste fem åra, alt fra spesialkompetanse til folk innen ledelse. Alt dette gjøres for å møte kundens krav og forventninger i fremtidens anleggsbransje, forteller Olsen. Han legger til hvor imponert han er over hva Håkan Nyhaugen og Liebherr-organisasjonen har fått til de siste 10 åra. Nå har Olsen lyst til å bidra videre.

Opphav og kilder: Liebherr Norge

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078