Ny daglig leder hos Nor Slep

Her er mannen som overtar etter Tom Erik Spartveit

Lars Lindskog har de siste årene vært produktsjef hos Nor Slep. Nå overtar han som daglig leder.
Lars Lindskog har de siste årene vært produktsjef hos Nor Slep. Nå overtar han som daglig leder.
Publisert Oppdatert

Far og sønn Spartveit har i alle år vært synonymt med Nor Slep etter at bedriften i 1983 ble etablert av Per Åge Spartveit. De siste seks årene har sønnen, Tom Erik Spartveit, ført roret som daglig leder.

Nå forteller bedriften selv i en pressemelding at Tom Erik Spartveit etter 19 år i selskapet ønsker å gå til nye utfordringer utenfor påbyggerbransjen. Dermed kommer ny daglig leder på banen. Stafettpinnen overtas nemlig av dagens produksjonssjef, Lars Lindskog. Lindskog har flere år bak seg i bedriften og kjenner selskapet godt.

Nor Slep er en av landets største leverandører av hengere til transport og anleggsbransjen, med merkenavn som Nor Slep, Damm, Gullkant dumper, Rojo og Fliegl. Selskapet har i tillegg til engineering og spesialproduksjon i Sandefjord en omfattende serieproduksjon ved fabrikker i Tyskland, Polen og Spania.

I 2015 solgte familien Spartveit 50% av eierskapet sitt til Arka AS. Selv om Tom Erik Spartveit trer av som daglig leder, er han fortsatt styremedlem i selskapet.