23948sdkhjf

TRANSPORTSELSKAPENE SOM GJØR DET BRA: Effektive sjåfører styrker bunnlinjen

MINISERIE KAP 7: Ringstad Transport AS fra Moss har hatt positiv økonomisk utvikling de siste årene.

TRANSPORT & REGNSKAP 2019:

- Det er mye hard jobbing, nøyaktighet i alle ledd, høy fyllingsgrad på transportene og en dyktig stabsfunksjon, kombinert med lagfølelse og effektive sjåfører som gir oss et godt resultat. Det sier Bjørn Tore Simensen, befrakter og NK hos Ringstad Transport AS.

I 2019 hadde bedriften driftsinntekter på 96 millioner, som er en pen økning fra 81 millioner i 2017. Resultat før skatt endte på 5 millioner kroner i 2019.

- Vår viktigste inntektskilde er transport, og der har vi funnet en nisje som vi er gode på. Det er naturligvis en del A4-transport hvor vi frakter gods fra A til B, men vi gjør også mye spesialtransport, sier Simensen.

Les også om

Spesialtransporten kan være vareleveringer som trenger ekstra logistikk, som temperaturregulert gods med mat eller medisiner. Bedriften gjør også en del presisjonslogistikk hvor det er viktig at godset er fremme på et gitt tidspunkt.

- Vi har opparbeidet oss et godt renomme på den type transport, sier Simensen.

Ringstad Transport har sin base på Årvollskogen i Moss, og kjører stort sett på Østlandet, men også ukentlige turer til Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim.

- Vi har ikke ansatte sjåfører selv, men leier inn selvstendige bileiere som driver sin virksomhet under vår paraply. Vi ser på dem som våre egne, og profilerer arbeidstøy og bilmateriell med vår logo. Vi har en fast stall på rundt 50 biler fra varebiler til store vogntog som vi benytter oss av, sier Simensen.

Ringstad Transport AS

Ringstad Transport har røtter tilbake til 1988. Selskapet ble etablert av Per og Terje Ringstad i 1992. Opp gjennom årene er det gjort flere strategiske oppkjøp, som innebærer at bedriften i dag har alle typer kjøretøy til disposisjon. I dag er Terje Ringstad eneste aksjonær og daglig leder for bedriften. Bedriften frakter alt gods som har behov for temperert transport, som frukt, meieriprodukter, maling, kjøtt og fisk, og tar oppdrag innen frysetransport, kjøletransport og varmetransport. Bedriften har 11 ansatte i ulik stillingsgrad.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.156