23948sdkhjf

Torgeir fra Bergen: - Palfinger selvfølgelig, vi leker ikke!

MENNESKENE PÅ VEIEN
“Her kjører vi fjellstier”

  • Sjåfør: Torgeir Sture
  • Bosted: Bergen
  • Kjører: Bergen og omegn
  • Bil: Scania G500 kranbil
  • Kran: 53tm Palfinger
  • Transporterer: I hovedsak interntransport av utstyr til betong-gutta i bedriften, men også oppdrag for andre og da er det mye rart på planet. 
  • Torgeir har 15 år bak rattet i lastebil, og jobber i dag for Askøy-bedriften Nilsen & Sture Betong AS.
  • Instagram: @torgeir_sture

"Min far har kjørt lastebil i mange år, så det var nok det som gjorde at jeg gikk den veien. Jeg har alltid likt stor bil, så valget var egentlig veldig enkelt. Og det betyr mye for meg å ha den friheten det er å sitte bak rattet og styre dagen. Nå har jeg vært ti år hos Nilsen & Sture Betong AS, og har det som plommen i egget.

Bilen jeg kjører er en Scania G500 som jeg er veldig fornøyd med. Den er smidig og har ganske god fremkommelighet. Det er mange fra Østlandet som nok synes det er en kort bil, men vi kjører ikke motorvei på Vestlandet. Her kjører vi fjellstier.

Bak hytta har jeg en 53tm Palfinger som virker veldig bra. Vi leker ikke!

Jeg må også legge til at Vognteknikk er utrolig gode på service, og at Scania Bergen alltid har døren åpen om det skulle være noe.

Så langt har jeg som yrkessjåfør hatt en del aha-opplevelser opp igjennom tidene, men foreløpig må jeg si at jeg har vært heldig på min vei. Jeg har kjørt diverse kjøretøy, men trives best med kran bak hytta. I arbeidshverdagen har jeg en del forskjellige kranjobber, og alt som er utfordrende er gøy.

Ute på veien er jeg veldig glad i å snakke med gode kolleger og samarbeidspartnere. Jeg setter også pris på å gå hjem etter endt arbeidsdag, så det passer meg utmerket å ha stor-Bergen som arbeidsplass. Jeg vil heller ha lange dager enn netter i bilen."

Opphav og kilder: Tungt.no

KLIKK for alle artikler i Menneskene på veien.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109