Fyllingen maskin:

Valgte Volvo

Fyllingen Maskin har inngått en avtale med Volvo Maskin AS om levering av 5 nye Volvo anleggsmaskiner.

De har valgt Volvo igjen; Torbjørn Foss, daglig Leder FM, Trygve Aalhus, Volvo Maskin og Martin Kronheim, eier FM.
De har valgt Volvo igjen; Torbjørn Foss, daglig Leder FM, Trygve Aalhus, Volvo Maskin og Martin Kronheim, eier FM. Foto: Volvo Maskin
Publisert

- Fyllingen Maskin AS har lang erfaring med Volvo gravemaskiner. De kunne levere det beste tilbudet for FM totalt og da var det naturlig å gå til en leverandør vi er fornøyd med, sier daglig leder Torbjørn Foss.

Volvo er også langt framme på fremtidens gravemaskiner som er tilpasset dagens krav til en moderne entreprenør og miljøkrav noe som er viktig for oss, poengterer Foss.

En av de nye Volvo-graverne ferdig dekorert.
En av de nye Volvo-graverne ferdig dekorert. Foto: Volvo Maskin

Volvo og Steelwrist

Følgende maskiner inngår i pakken: EC160E, EC300E, L25H og 2 stk. ECR235E.

Alle graverne blir utrustet med hk-fester og rotortilter fra Steelwrist med SQ-system, og SMP graveskuffer.

Historie siden 50-tallet

Fyllingen Maskin har lang erfaring som maskinentreprenør som løper tilbake til 1950-tallet og er i dag en av de største og mest erfarne innen sine fagområder i Bergensregionen.

Selskapet ble stiftet i 1957 av Karl Fyllingen. I 1998 ble Fyllingen Maskin AS solgt til Selmer Skanska AS som opprettholdt driften, men da som et datterselskap til Skanska.

I 2006 ble bedriften solgt videre til private investorer, som eier firmaet i dag. Fyllingen Maskin AS inngår som en del av FM Gruppen med 70 egne ansatte, og har hovedkontor på Kokstad i nærheten av Flesland Flyplass. Hovedsatsingsområdene er rehabilitering av vann og avløp, veibygging og grunnarbeid for mindre og store bygg/tomteland.