Booster supersuger-kapasiteten i nord

Vacumkjempen Nord-Norge AS overtar Vakuumjet fra A. Markussen AS.

Caroline Markussen, daglig leder i A. Markussen AS og Stig Kristiansen, daglig leder i Vacumkjempen AS.
Caroline Markussen, daglig leder i A. Markussen AS og Stig Kristiansen, daglig leder i Vacumkjempen AS. Foto: Vacumkjempen
Publisert

Vacumkjempen Nord-Norge AS har inngått samarbeidsavtale med A. Markussen AS om å overta deres Vakuumjet-avdeling i Narvik, står det i en pressemelding.

Vacumkjempen vil dermed fra 1. Juni i år være etablert i Narvik med ny avdeling som vil betjene kunder i hele regionen.

Tilfører kapasitet

Med Vacumkjempens etablering i Narvik vil det bli tilført betydelig kapasitet på tjenester og kompetanse til nye og eksisterende kunder i supersuger-segmentet. I tillegg har selskapet bygget opp stor kunnskap på rørinspeksjon, spyling, tankrensing samt vei- og tunneldrift.

Avdelingen vil være bemannet med lokalt mannskap som har kjennskap til markedet og forsterkes med Vacumkjempens kunnskap og kapasitet i fagfeltet.

Bedriftene vil i overgangsperioden og videre fremover samarbeide tett slik at kundene får en sømløs overgang til ny tjeneste-leverandør.
Bedriftene vil i overgangsperioden og videre fremover samarbeide tett slik at kundene får en sømløs overgang til ny tjeneste-leverandør. Foto: Vacumkjempen

Sterke konkurrenter

- Ved å opprette en avdeling i Narvik vil vi komme nærmere nåværende og nye kunder i Nordland og Troms. Bedriften vår har betjent kunder over hele Nord-Norge de siste 20 år, og en av våre strategiske målsetninger er å komme nærmere kjernemarkedene våre i landsdelen. Vi vil berømme A. Markussen AS, som frem til i dag har vært en av våre sterkeste konkurrenter, for å ha gjort en imponerende jobb i regionen så langt, og vi ser frem til videre samarbeid med dem, forteller Stig Kristiansen, Daglig leder i Vacumkjempen AS.

A. Markussen satser på entreprenørvirksomheten

- Dette er et strategisk valg av oss i A. Markussen AS. I mer enn 40 år har vi bidratt med vår kompetanse innen anlegg og grønne uterom i vår landsdel. Vi ønsker å konsentrere oss om våre kjerneområder og vil utvide og satse sterkere på vår profesjon, samt entreprenørvirksomheten i selskapet. For oss er det viktig at en seriøs og kompetent aktør overtar og viderefører våre tjenester innen dette segmentet. Vi er svært fornøyd med Vacumkjempen AS sin etablering i Narvik, sier Caroline Markussen, Daglig leder i A. Markussen AS.