Best i scannertest

Panasonic Toughpad FZ-N1 fikk høyest score i en undersøkelse som tok for seg produktivitet og brukervennlighet blant mobile strekkodescannere.

Halvparten av testerne likte Panasonic Toughpad FZ-N1 best på grunn av hastighet, scanneravstand, vekt, design og brukervennlighet.
Halvparten av testerne likte Panasonic Toughpad FZ-N1 best på grunn av hastighet, scanneravstand, vekt, design og brukervennlighet. Foto: Panasonic
Sist oppdatert
Panasonic Toughpad FZ-N1 har en ergonomisk utforming som reduserer muskelspenninger ved bruk.
Panasonic Toughpad FZ-N1 har en ergonomisk utforming som reduserer muskelspenninger ved bruk. Foto: Panasonic

I undersøkelsen, som ble gjennomført av det uavhengige analyseselskapet Opinion Matters, ble personer som til daglig jobber med strekkodescannere bedt om å teste funksjonaliteten til tre av markedets ledende håndholdte Android tablets.

Panasonic Toughpad FZ-N1 ble en klar vinner. Tre av fire mener at denne scanneren er enklest å bruke, mens halvparten også mener den er raskest. Halvparten av testerne sier at de liker den best på grunn av hastighet, scanneravstand, vekt, design og brukervennlighet generelt. I forhold til brukervennlighet ble det trukket frem at det både er enkelt å scanne og lese skjermen – selv når den ligger nede eller sees på fra en skjev vinkel.

 

Ergonomisk

Noen mener også at den er den beste rent helsemessig. Fem av åtte sier at scanneren gir minst risiko for "museskader". I følge Bronwyn Clifford som er ekspert på belastningsskader, er den utformet korrekt i form av at brukeren ikke må dreie på håndleddet for å se på skjermen. Samtidig kan du holde armen i en nøytral posisjon, og dermed unngå spenninger i større muskler som for eksempel skulderen.

Denne saken ble første gang publisert 11/08 2016, og sist oppdatert 06/04 2017