Oppstartspakker gir starthjelp

SAP lanserer nye verktøy og løsninger som gjør det mulig å teste ut Internet of Things (IoT). Flere av funksjonene har norsk opphav.

De nye oppstartspakkene skal gjøre det enklere å teste ut konsepter og løsninger, slik at man kan ta bedre beslutninger om smarte investeringer.
De nye oppstartspakkene skal gjøre det enklere å teste ut konsepter og løsninger, slik at man kan ta bedre beslutninger om smarte investeringer. Foto: Colurbox
Sist oppdatert
Stefano Holguin viser til at flere funksjoner i porteføljen stammer fra oppkjøpet av det norske selskapet Fedem.
Stefano Holguin viser til at flere funksjoner i porteføljen stammer fra oppkjøpet av det norske selskapet Fedem. Foto: SAP

Lave og faste priser det første året gir rimeligere oppstart, og gjør at kunder og partnere raskere kan få avkastning på IoT-investeringer.

SAP skal investere over to milliarder euro i sin IoT-portefølje de neste fem årene. Oppstartspakkene skal gjøre det enklere å koble sammen plattformer, nettverk, enheter og sensorer, for å sikre rask avkastning på investeringer.

 

Norsk opphav

– Porteføljen inneholder programvare, tjenester og løsninger tilpasset en lang rekke avdelinger og bransjer. I følge norgessjef i SAP, Stefano Holguin, stammer flere funksjoner i porteføljen fra oppkjøpet av det norske selskapet Fedem.

De nye oppstartspakkene skal gjøre det enklere å teste ut konsepter og løsninger, slik at man kan ta bedre beslutninger om smarte investeringer.

Dette fjerner risiko, og de ulike konseptene er tilpasset mange bransjer og unike behov. Lave og faste priser på programvare og tjenester det første året gir rimeligere oppstart av løsninger som SAP Connected Goods, SAP Vehicle Insights, SAP Predictive Maintenance and Service og SAP Asset Intelligence Network.

Denne saken ble første gang publisert 13/01 2017, og sist oppdatert 06/04 2017