Styrker samarbeidet med Palletways

Britiske Palletways og PostNord har inngått avtale om distribusjon av pallfrakt mellom Norden og euroområdet.

PostNord har allerede styrket samarbeidet med europeiske partnere innen stykkgods og pakker. Nå gjøres det samme for pallfrakt.
PostNord har allerede styrket samarbeidet med europeiske partnere innen stykkgods og pakker. Nå gjøres det samme for pallfrakt. Foto: PostNord
Publisert Oppdatert

Palletways er Europas største nettverk for palleveranser med over 400 depoter på strategiske steder i 20 land og har siden 2012 vært PostNords distributør av paller til og i Vest-Europa.

Nå ekspanderer Palletways sin virksomhet til Norden og har inngått avtale med PostNord om distribusjon av pallfrakt mellom Norden og euroområdet. Avtalen trer i kraft i oktober 2018.

PostNord har allerede styrket samarbeidet med europeiske partnere innen stykkgods (CargoLine) og pakker (DPD) for å tilby sine kunder et sterkt nettverk for levering i Europa.

– Gjennom Palletways har PostNords kunder tilgang til et av Europas mest etablerte og kompetente nettverk for palleveranser. Med den nye avtalen får vi mulighet til å bevise at vårt nettverk er det beste valget for Palletways´ europeiske kunder når det gjelder levering til Norden, sier Tim Jørnsen, Executive Vice President eCommerce & Logistics i PostNord Group.
– Gjennom Palletways har PostNords kunder tilgang til et av Europas mest etablerte og kompetente nettverk for palleveranser. Med den nye avtalen får vi mulighet til å bevise at vårt nettverk er det beste valget for Palletways´ europeiske kunder når det gjelder levering til Norden, sier Tim Jørnsen, Executive Vice President eCommerce & Logistics i PostNord Group. Foto: PostNord